INAUGURACIÓ OFICINA JOVE DEL RIPOLLÈS

17 d’octubre de 2014, el Consell Comarcal del Ripollès i la DireccióGeneral de Joventut, en col·laboració amb l’Ajuntament de Ripoll, inauguraranel servei de l’Oficina Jove del Ripollès, a partir de les 6 de la tarda, a la plaçade La Lira de Ripoll.

gruop

L’Oficina Jove comptarà amb una persona que la dinamitzarà i englobarà també tot l’equip tècnic del’actual Servei Comarcal de Joventut del Ripollès (5 tècniques de joventut: comarcal, de Ripoll, deSant Joan de els Abadesses, de la Vall del Ter i de la Vall del Freser). com a objectiu ser un puntd’informació i atenció juvenil, de detecció de les necessitats dels joves i de promoció del procésd’emancipació a partir dels eixos de salut, mobilitat, participació, cultura i instal•lacions juvenils,formació i educació, ocupació i treball i habittage, i amb tots els agents educatius i socials delterritori, és a dir, creant xarxa.

El punt d’atenció de l’Oficina Jove del Ripollès s’ubicarà al casal de joves El Galliner de Ripoll (C/ de les Vinyes, 6), equipament de l’Ajuntament de Ripoll, amb els següents horaris: dimecres i dissabteal matí, de 9.30-13.30h, i dimarts, dimecres, dijous i divendres a les tardes, de 16 a 20h.

Com que es tracta d’una Oficina d’àmbit comarcal, la inauguració també vol tenir aquest caràcter. Per això es comptarà amb la participació d’entitats de diferents municipis. L’ordre del dia serà elsegüent:

• A les 18 h, a la plaça de la Lira, concentració d’entitats juvenils, grallers, etc. del Ripollès perrealitzar la cercavila.
• A les 18.15 h, inici de la cercavila pels diversos carrers de Ripoll.
• A les 19 h, a l’Oficina Jove del Ripollès, parlaments a càrrec del president del Consell Comarcal delRipollès, Miquel Rovira; el director general de Joventut de la Generalitat, Toni Reig i l’alcalde deRipoll, Jordi Munell.
• A les 19.30 h, a l’Oficina Jove del Ripollès, piscolabis i portes obertes.
• A les 20 h, els Diables de Ripoll ens donaran un sorpresa

poster

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s