1ª EDICIÓ DEL SALÓ DE L’ENSENYAMENT DEL RIPOLLÈS

El proper dimarts 3 de març, Ripoll acollirà la 1a edició del Saló de l’Ensenyament del Ripollès, organitzat per l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Ripollès, en el marc del programa ODISSEU de retorn i inserció laboral dels joves al medi rural, i amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics del Servei Educatiu del Ripollès.

Isaloensenyamentripolles-1

El Saló de l’Ensenyament comptarà amb tres espais cedits per l’Ajuntament de Ripoll, en què els joves podran decidir quin serà el seu futur acadèmic i laboral:

La Sala Eudald Graells
Aquí es podran veure tots els ensenyaments postobligatoris, cicles formatius i altres estudis, que es poden cursar al Ripollès amb estands per part de la Fundació Eduard Soler, l’Escola Oficial d’Idiomes, el Consorci Ripollès Desenvolupament, la Casa d’Oficis de Ripoll, l’Institut Abat Oliba de Ripoll, la Unió Intersectorial i Empresarial del Ripollès, el Centre d’Autoformació del Ripollès i l’Escola Comarcal de Música del Ripollès.

Oficina Jove del Ripollès – casal de joves El Galliner
Aquí es podran visitar els estands de diverses universitats catalanes com la Universitat de Lleida, la Universitat de Vic, la Universitat de Girona, la Universitat de Barcelona, l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (UPC), el Centre de la Imatge i Tecnologia Multimèdia de Terrassa (UPC), ESERP-Business School, la Universitat Abat Oliba CEU i la Universitat Ramon Llull. També hi haurà un espai per informar-se sobre el Programa de Garantia Juvenil.

Sala Marià Font
En aquesta sala, ubicada sota la plaça de La Lira, s’hi podrà trobar informació sobre l’Institut de Vic, l’Escola Taller de Vic, l’Escola d’Art d’Olot, l’Institut Cirviànum de Torelló, l’Institut Antoni Pous i Argila de Manlleu, l’Institut Garrotxa i la Formació Forestal Escpecialitzada La Solana de Montesquiu i l’Escola de Formació Professional Quintanes.

Foment de l’emprenedoria
Paral·lelament al Saló, l’organització sense anim de lucre Inny, dedicada a la difusió de l’esperit emprenedor, explicarà experiències de joves emprenedors al Teatre Comtal, a través de dues sessions que tindran lloc a les 10h i a les 11.30h.

Horaris i presentació del Saló
El Saló obrirà les portes a les 9 del matí i els alumnes participants, uns 400, es repartiran pels diversos espais i en horaris ja programats perquè puguin passar per tot arreu de manera fluïda i profitosa. De 9 a 13.30h el Saló es reservarà per tots els centres ja programats i de 13.30h a 15h estarà obert a tot el públic.

A les 10 es farà un acte d’inauguració-presentació a la sala Eudald Graells, que comptarà amb la presència del president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira; el director general de Desenvolupament Rural, Jordi Sala; el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona, Albert Bayot; el director general de Joventut, Toni Reig; l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell i el conseller comarcal de Joventut, Aleix Busquets.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s