Alcohol

Beus poc o massa?

Alguna vegada t’has aturat a pensar quant alcohol beus? Hi has d’anar amb compte, perquè potser allò que per a tu és una quantitat normal té uns efectes que ignores sobre el teu organisme i la teva capacitat de relacionar-te. A cada persona, el consum d’alcohol l’afecta d’una manera diferent, segons el pes, el sexe (per raons fisiològiques les dones no el toleren tant) i més factors, com haver menjat abans o no, la velocitat amb què begui o la mena de beguda que consumeixi.

 

 Amb la calculadora “Veus el que beus” pots conèixer quins són els teus hàbits de consum i obtenir informació i consells al voltant del teu patró de consum: Vols saber el teu patró de consum?


Riscs de l’alcohol

Encara que beure alcohol et faci riure i et doni espontaneïtat, també et fa minvar els reflexos, et fa perdre el sentit de la distància i la velocitat i, per tant, si condueixes hi ha més risc de tenir un accident. L’alcohol també dificulta la pràctica del sexe i t’exposa a relacions i a embarassos no desitjats. I encara, si beus massa pots arribar a entrar en coma etílic i fins i tot morir. Beure alcohol molt temps crea addicció (alcoholisme) i és molt perjudicial per a la salut física i psíquica.

 

 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s