Beques

Que trobes que estudiar és car, entre matrícules, materials, desplaçament o, si t’has de traslladar, manutenció? Tens càrregues personals i familiars i no pots escollir entre o estudiar o haver de treballar? Que voldries anar a estudiar a l’estranger però resulta inassequible a la teva butxaca?

Totes les administracions amb competències educatives a Catalunya tenen programes de suport econòmic o subvencions als estudiants, des de la Unió Europea als ajuntaments, passant per l’administració de l’Estat espanyol i la del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Potser tens els requisits per a rebre una beca o un ajut a l’estudi i qualsevol de les necessitats relacionades (transport, habitatge si estudies lluny de casa, alimentació, etc. ).

Informa-te’n abans de començar el curs acadèmic:

Més informació general sobre beques i ajuts als estudis 

Finançament als estudis universitaris i treballs de recerca a Catalunya

Totes les universitats de Catalunya tenen una borsa de beques i ajuts pròpia. Les convocatòries i sol·licituds per participar en el procés d’obtenció d’una beca les gestiona i les atorga directament la universitat a la qual estiguis matriculat o hi vulguis estudiar, d’acord amb les directrius i criteris marcats per cada centre. N’obtindràs més informació a la web de la teva universitat.

Però també n’hi ha més:

Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) 

Becas.com  

Beques per estudiar Batxillerat a l’estranger 

Anuncis